• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Отзиви за парти агенция ЖиВ ентъртеймънт

  7 7 коментара

  1. Светлана
   Благодаря за страхотното парти което направихте за четвъртия рожден ден на детето ми. Беше един незабравим ден както за малките , така и за големите :) Децата се забавляваха и очакваха с интерес всяка следваща игра. Бих препоръчала Вашата агенция на всеки родител които иска да направи празника на детето си незабравим. Благодаря и на аниматора за професионализма и вниманието към всяко едно от децата.
   Оставете коментар 02/02/2016 at 11:05
  2. party wizard
   Благодарим ви за милите думи. За нас беше удоволствие да сме част от вашият празник и да направим рожденият ден на Ангелчо незабравим. До нови срещи :)
   Оставете коментар 02/02/2016 at 11:23
  3. Иванка Крумова
   Благодаря на агенцията за настроението, което остави на децата в детската градина на дъщеря ми. Дни след това децата играят на игрите и правят смешните физиономии на Олиф. "Куклите" както казаха момченцата много са ги забавлявали, балоните...Благодаря ви от сърце. Догодина ще искаме и Снежанка и Пепеляшка... всички принцеси :)
   Оставете коментар 14/12/2016 at 12:26
  4. Красидара
   За поредна година се доверихме на парти агенция "Жив ентъртеймънт" да забавлява предколедно децата на служителите на "Риск Инженеринг" и те се справиха повече от блестящо със задачата. Децата останаха много доволни а ние (родителите) два пъти повече. Благодарим Ви от сърце!
   Оставете коментар 16/12/2016 at 15:21
  5. party wizard
   Благодарим ви, че имахме възможноста да работим отново заедно. За нас е удоволствие и се радваме, че сме успели да направим празника на вашите малчугани приказен :) Желаем ви вълшебни празници и до нови срещи :)
   Оставете коментар 16/12/2016 at 15:24
  6. Борис Душанов
   Здравейте! Много сме доволни от футболното парти, за чиято организация ни помогнахте на 25.11.2017. Децата се забавляваха много. Аниматорите се справиха чудесно, въпреки това, че трябваше да се включат в движение и нямаха предварително време за подготовка. Вината за последното е в нашата организация. Надяваме се да имаме хубави поводи и за напред и да се възползваме от услугите ви.Поздрави.
   Оставете коментар 29/11/2017 at 18:05
   • party wizard
    Благодарим ви за милите думи. Радваме се, че бяхме част от вашият празник :) Поздрави и до нови срещи :)
    Оставете коментар 30/11/2017 at 12:38

  Оставете коментар

  *

 • Ние сме коледният дух на България 2014

  diado koleda v bulgaria


 • Ние отново сме коледният дух на България 2015

  diado koleda v bulgaria


 • Ние сме българското Шоу Нептун 2015г.

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата на Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка от нашите клиенти

 • Ние порастнахме още…

  тиймбилдинг
 • Вземи лесно визитка за твоя телефон

  qrcodeqrcode


 • … и още

  аниматори за хотели