• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Отзиви за парти агенция ЖиВ ентъртеймънт

  5 5 коментара

  1. Светлана
   Благодаря за страхотното парти което направихте за четвъртия рожден ден на детето ми. Беше един незабравим ден както за малките , така и за големите :) Децата се забавляваха и очакваха с интерес всяка следваща игра. Бих препоръчала Вашата агенция на всеки родител които иска да направи празника на детето си незабравим. Благодаря и на аниматора за професионализма и вниманието към всяко едно от децата.
   Оставете коментар 02/02/2016 at 11:05
  2. party wizard
   Благодарим ви за милите думи. За нас беше удоволствие да сме част от вашият празник и да направим рожденият ден на Ангелчо незабравим. До нови срещи :)
   Оставете коментар 02/02/2016 at 11:23
  3. Иванка Крумова
   Благодаря на агенцията за настроението, което остави на децата в детската градина на дъщеря ми. Дни след това децата играят на игрите и правят смешните физиономии на Олиф. "Куклите" както казаха момченцата много са ги забавлявали, балоните...Благодаря ви от сърце. Догодина ще искаме и Снежанка и Пепеляшка... всички принцеси :)
   Оставете коментар 14/12/2016 at 12:26
  4. Красидара
   За поредна година се доверихме на парти агенция "Жив ентъртеймънт" да забавлява предколедно децата на служителите на "Риск Инженеринг" и те се справиха повече от блестящо със задачата. Децата останаха много доволни а ние (родителите) два пъти повече. Благодарим Ви от сърце!
   Оставете коментар 16/12/2016 at 15:21
  5. party wizard
   Благодарим ви, че имахме възможноста да работим отново заедно. За нас е удоволствие и се радваме, че сме успели да направим празника на вашите малчугани приказен :) Желаем ви вълшебни празници и до нови срещи :)
   Оставете коментар 16/12/2016 at 15:24

  Оставете коментар

  *

 • Ние сме коледният дух на България 2014

  diado koleda v bulgaria


 • Ние отново сме коледният дух на България 2015

  diado koleda v bulgaria


 • Ние сме българското Шоу Нептун 2015г.

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата на Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка от нашите клиенти

 • Ние порастнахме още…

  тиймбилдинг
 • Вземи лесно визитка за твоя телефон

  qrcodeqrcode


 • … и още

  аниматори за хотели