• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Великденско парти Община Ботевград – Фестивал на скарата

  Със страхотно настроение, много игри, състезания, великденски предизвикателства и подаръци мина първият ден от Фестивала на скарата в Ботевград. Благодарим на организаторите от “Небесните сили” МК и Община Ботевград за поканата, както и на balkanec.BG за страхотната галерия към статията.

  “В 10:30ч. започна откриването на фестивала с Великденско детско утро, изпълнено с много настроение, състезания и весели игри. Трима аниматори от Парти агенция “GiV entertainment” забавляваха малчуганите, които посетиха парка, заедно със своите родители. Водещ на забавната детска програма бе Великденският заек, който не спираше да приканва децата към забавления. Всички малчугани бяха нарисувани, като лицата им изобразяваха различни животни.

  Пред сцената, намираща се в Градския парк бяха поставени шатри, където бе подредена изложба на Великденски яйца, както и козунаците на тези, които избраха да се включат в конкурса за най-апетитен Великденски козунак. Докато се провеждаха конкурсите всички деца трябваше да събират гигантски яйца, да играят на „Забоди опашката на Великденския заек” и да танцуват.”

  Източник: balkanec.bg


  Няма коментари

  Оставете коментар

  *

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode