PartyAgency

Детски партита за рожден ден със сценарий

Парти за рожден ден – “Angry Birds”

Любимата на малки и големи игра Angry Birds (Ядосани птици ) е вече тук!!! При вас. Искате да се присъедините към ядосаните пилета и да унищожите укрепилите се прасета, нямате търпение да похвърляте ядосани пилета и да се съзтезавате?! Професионален аниматор за деца ще ви забърка луда и незабравима надпревара очаква всички любители на безспорно една от най-забавните компютърни игри.

Включва: Детски аниматор – водещ, ди джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, тематична балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис честит рожден ден. Изненада за всички деца.

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 4-8 години
 
Цена: 250лв
Minion-Shout-icon-150x150

По желание може да добавите към партито ръчно изработена пинята – червеното пиле – 40лв

Парти за рожден ден – “Monster high”

Любимците на всички почитатели на   „Monster high” – Клодийн, Франки и Дракулора очакват с нетърпение да ги поканите на рождения си ден, за да се позабавлявате заедно. Те са ви подготвили най-различни страхотии и изненади, много игри и забавления.

Включва: Аниматор за детско парти – с костюм на Клодийн, Франки или Драколора, ди джей с професионална озвучителна техника, балонена украса и надпис „ Честит рожден ден“, тематични игри и реквизит, свещи и фонтан за торта, рисуване на лице за всички желаещи.

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 4-8 години

Цена: 250лв

Парти за рожден ден – “Вещерско парти”

Обичате пакостите и страхотиите? Не се боите от змии и паяци? Предлагаме ви едно истинско страшно парти насред София с много магии, вещертво и забавления разбира се. Нашата страховита вещица ви е приготвила куп изпитания и предизвикателтва, но дали ще успеете да се справите?

Включва: Аниматор – вещица, ди джей с професионална озвучителна техника, балонена украса и надпис „Честит рожден ден“, тематични игри и реквизит, рисуване на лице за всички желаещи, свещи и фонтан за торта.

Времетраене: 120 мин

Подходящо за: деца 5-11 години

Цена: 250лева

Парти за рожден ден – “Дизайнери и модели”

Мечтаеш за червения килим, за прожекторите и аплодисментите? Мечтаеш твоите модни идеи да станат достояние на всички? Това е твоето парти в София и страната!

Истинско модно ревю с червен килим и светлини. Едни ще са дизайнери други модели, а крайния реазутат… незабравим рожден ден.

Включва: Аниматор – моден консултант, ди джей с професионална озвучителна техника, материали за изработване на костюми (стреч хартия, панделки, апликации, цветна хартия, ножици, тиксо, телбод), перуки и грим, червен килим, пушек машина, украса и надпис „Честит рожден ден“, свещи и фонтан за торта, изненади за всички деца.

Времетраене: 120 мин

Подходящо за: деца 7-14 години

Цена: 280лв

Парти за рожден ден – “Замръзналото кралство”

Най-вълнуващото зимно приключение предстои… много ледени шушулки, снежни топки и снежна вихрушка очакват всички любители на принцеса Елза и принцеса Ана от “Замръзналото кралство”. Пригответе се за истинско зимно приключение, в София или страната, през зимата или посред лято.

Включва: Аниматор – принцеса Елза или принцеса Ана, ди джей с професионална озвучителна техника, тематична украса и надпис „Честит рожден ден“, тематични игри и реквизит, рисуване на лице за всички желаещи, свещи и фонтан за торта, изненади за всички деца.

Времетраене: 120мин

Цена: 250лв

Допълнителен аниматор: с костюм на Елза, Ана или обемен костюм на Олаф (маскот) от “Замръзналото кралство” – 65лв

Парти за рожден ден – “Караоке парти”

Включва: Ди джей с професионална аудио и видео техника, професионален аниматор, свещи и фонтан за торта, татуировки за всички желаещи, тематични игри, танци и много песни разбира се. Още – украса с цветя от балони и надпис “Честит рожден ден”.

Времетраене – 60мин / 120мин

Подходящо за: деца 5-14 години

Вариант 1
аниматор и ди джей с озвучителна техника, без видео стена
цена: 200лв / 250лв

Парти за рожден ден – “Мега парти с Миньони”

Най-жълтите и забавни злодеи ще трябва да си сложат очилата и да намерят смалената луна, да хапнат куп банани и ябълки, за да попречат на лошите лилави Миньони да превземат планетата.

Приготвили сме ви и още много миньонски забавления за мега купонджии. Поканете най-забавният аниматор миньон на вашето парти за рожден ден.

Включва: Детски аниматор с тематичен костюм, Ди Джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, тематична балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис “Честит рожден ден”. 

Времетраене: 60мин / 120 мин

Цена: 200лв / 250лв.

Подходящо за: деца 3-11 години

Парти за рожден ден – “Междузвездни войни”

Едно детско парти за истински ценители. Ако сте фен на Люк Скайуокър, Дарт Вейдър или на някой друг герой от “Междузвездни войни”, то ние сме тяхното импресарио. И понеже сме готини ще ви ги “опаковаме” и изпратим вкъщи, в заведение, в детската градина или училище, за да радват вашето дете на неговият детски рожден ден. Ще ги заредим със лазерни мечове, много междузвездни игри и изненади за забавление на цялата банда малки супер-джедаи.

Внимавайте… това няма да бъде просто обикновен детски рожден ден… защото Силата ще бъде с нас!

Включва: Аниматор с тематичен костюм, Ди Джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис “Честит рожден ден”. 

Времетраене: 120 мин

Цена: 250лв.

Подходящо за: деца 5-11 години

Парти за рожден ден – състезателно – “Няма време”

Най-голямото предизвикателство за всички деца!!! Най-вълнуващата надпревара на всички времена!!! 120 минути ще стигнат ли на отбора да изпълни всички предизвикателства и задачи? Кой отбор ще събере повече точки? Кои са най-креативните, а кои най-бързите? Нека отговорим на всички тези въпроси заедно.

120 минути, списък с 60 забавни предизвикателства, много настроение и забава, много смях и малко време. Побързайте, защото… НЯМА ВРЕМЕ!!!

Включва: Професионален аниматор, ди джей, тематични игри, реквизит и материали, рисуване на лице или татуировки за всички желаещи, свещи и фонтан за торта, балонена украса и надпис “Честит рожден ден”

Времетраене: 120мин

Подходящо за деца: 6-14+ години

Цена: 280лв

Minion-Shout-icon-150x150

Добавете: машина за пушек

Парти за рожден ден – “Обиколи света за 120 мин”

Има поне 10 държави на картата, които искате да посетите? Защо не обиколите света за 120 минути? Предлагаме ви едно двучасово околосветско пътешествие със забавни и образователни игри и състезания. Излитаме от София!

Включва: Тематични игри и реквизит, ди джей с професионална техника за озвучаване, професионален аниматор, свещи и фонтан за торта, рисуване на лице за всички желаещи, украса, надпис “Честит рожден ден”, изненади за всички деца.

Времетраене: 120 мин.

Подходящо за: деца 5-9 години

Цена: 265лв

Парти за рожден ден – “Пиратско парти”

За пиратите – разбойници, винаги е било най-важно откриването на съкровище. Нашите разбира се не правят изключение. Карта със скрито съкровище, много приключения, игри и изненади очакват нашите златотърсачи на чело с капитан Джак Спароу и/или Веселата пиратка.

Включва: Специален, тематичен реквизит – мечове, пиратски шапки, пиратски знамена, бутилка с писмо и други. Увлекателни игри, аниматор – пират, ди джей с професионална озвучителна техника, свещи фонтан за торта, рисуване на лице за всички желаещи, украса, надпис “Честит рожден ден”.

Продължителност: 120 мин.

Подходящо за: деца 5-10 години

Цена: 250лв

Парти за рожден ден – “Тийн дискотека”

Ако вашето дете е вече голямо за детско парти с приказен герой и искате нещо по-различно, по-нестандартно и детско парти изцяло в духа и интересите на рожденника – парти Тийн дискотека е точно за вас. Аниматора идва подготвен с реквизит за различни игри, според възрастта на децата, а DJ-я ще се съобрази с нагласите, които се очертават на партито. Ако искат игри – ще имат игри, ако искат да танцуват – ще танцуват, ако им се пее – микрофона е техен.

Включва: Ди джей с професионална озвучителна техника, детски аниматор, свещи и фонтан за торта, рисуване на лице за всички желаещи, забавни игри и много танци с най-новата и модерна музика. Украса от цветя от балони и надпис “Честит рожден ден”.

Времетраене: 120 мин

Подходящо за: деца 6-14 години

Цена: 250лв

Парти за рожден ден – “Уинкс”

Едно истинско феерично празненство с феи, крила и магия. Запознайте се с главните ни герои: Блум, Стела и Флора. Поканете една от тях или всички на вашият рожден ден и превърнете любимия си сериал в реалност и незабравим празник. Очаква ви страхотно празненство, игри и танци.

Включва: Анимтор с костюм на Блум, Стела или Флора, ди джей с професионална озвучителна техника, тематични игри и реквизит. Украса и надпис „Честит рожден ден“, рисуване на лице за всички желаещи, изненади за всички деца.

Продължителност: 120 мин.

Подходящо за: деца 4-9 години

Цена: 250лв

Парти за рожден ден – “Хотел Трансилвания”

Имало едно време един далечен, призрачен замък, който приютявал всякакви чудовища, духове, вампири и страшилища… но това е било преди. Днес всички те са тук, около нас и само чакат да бъдат поканени на вашия вълшебно-вампирски и смразяващо-чудовищен празник. Били ли сте на парти за детски рожден ден с вампири, скелети и караконджули? Не?

Парти Хотел Трансилвания е точно това – два часа игри с аниматори, чудовища, вампирски предизвикателства, танци и предизвикателста, а за всички желаещи – специална чудовищна рисунка на лицето  🙂

Включва: Аниматор – Мейвис или Драко, Ди Джей с професионална озвучителна техника, тематична украса и надпис „Честит рожден ден“, тематични игри и реквизит, рисуване на лице за всички желаещи, свещи и фонтан за торта, изненади за всички деца.

Времетраене: 120мин

Цена: 250лв

Minion-Shout-icon-150x150

Добавете: пинята Прилеп

Парти за рожден ден – “Шерлок Холмс” + пинята

Станало е мистериозно престъпление в София! Никой не знае какво се е случило.

Вие сте тези, които трябва да намерят уликите и да разгадаят случая.

Всяка следваща улика води към местонахожденитео на скрита бомба.

Откриете ли я, случаят ще бъде разгадан.

Включва: Аниматор детектив, ди джей с професионална озвучителна техника, тематични игри и реквизит, свещи и фонтан за торта, рисуване на лице за всички желаещи, украса, надпис “Честит рожден ден”, изненади за всички деца, пинята – бомба.

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца: 6-12 години

Цена: 290лв

Парти за рожден ден – Балонено парти с клоун

Обичате ли балони? Да? Ние ви предлагаме незабравимо балонено пиршество. Ще има вълна от балони, не… Направо океан от балони и един смешен клоун с още балони.

Включва: Аниматор – клоун, ди джей с професионална озвучителна техника, много балони, фигурки от балони, свещи и фонтан за тортата, рисуване на лице за всички желаещи, тематични игри, украса + надпис “Честит рожден ден”

Продължителност: 120 мин.

Подходящо за: деца 3-8 години

Цена: 250лв.

* По желание могат да се добавят и балони с хелии.
* При над 30 деца е препоръчително ангажирането на втори аниматор.

Парти за рожден ден – Водно парти на басейн

Готови ли сте за партито на партитата??? Най-лятното и свежо парти създавано някога сега може да бъде на вашият рожден ден – Водно парти на басейн.

В един горещ летен ден, група специално обучени морски тюлени ще се гмуркат за да търсят съкровища, ще се състезават с канута или лодки, ще изпълняват специални задачи, поставени им от командира на забавлението. И още – стрелба с водни оръдия, водни състезания с надуваеми дюшеци и водни топки, много усмивки, забавления и игри ви очакват на нашето грандиозно водно парти на басейн.

Включва: Аниматор – водещ, ди джей с професионална озвучителна техника, състезания с канута или лодки, надуваеми дюшеци, водни оръдия и още специален реквизит. Рисуване на лице за всички желаещи, балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис честит рожден ден. 

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 4-10 години

Цена: 330лв

Парти за рожден ден – Пижамено парти

Задава се буря от перушина, бой с възглавници и много лудуващи хлапета. Предлагаме ви едно нестандартно и много щуро парти – Пижамено парти за рожден ден. Поканете всички гости облечени с най-забавните им пижами, ние също ще дойдем с пижама и ще направим един великолепен купон, за който ще се говори дълго 🙂

Включва: Аниматор с пижама 🙂 , ди джей с професионална озвучителна техника, тематична украса и надпис „Честит рожден ден“, тематични игри и реквизит, рисуване на лице за всички желаещи, свещи и фонтан за торта, изненади за всички деца.

Времетраене: 60мин / 120мин

Цена: 200лв / 250лв

Парти за рожден ден – “Отвътре навън”

Имало едно време… а не, това беше друга приказка. Тук ще ви представим нааааааай-хитовия детски филм за 2015 – “Отвътре навън“. Самата Радост (Joy) ще бъде на вашето парти и ще ви въвлече в едно небивало приключение за да спасим заедно един изгубен хубав спомен, а самото парти да се запечата във вашето съзнание, като най-страхотният купон правен някога. Детско парти за рожден ден с Радост е вече тууууук 🙂

Включва: Аниматор с костюм на Радост от “Отвътре навън”, Ди Джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, тематична балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис “Честит рожден ден”.

Времетраене: 120 мин.

Цена: 250лв.

Подходящо за: деца 3-10 години

Парти за рожден ден – “Спондж Боб подводно парти”

Заповядайте на дъното на Атлантическия океан, където Спондж Боб, Патрик и комапния ще ви поканят на гости. Ще бъде едно вълнуващо подводно приключение с много истински водни балончета, пояси за плуване и медузи.

Включете се в състезанието с охлюви, риболов и още куп забавления с веселата жълта гъба с квадратни гащи и неговите приятели.

Включва: Аниматор с тематичен костюм, Ди Джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, тематична балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис “Честит рожден ден”. Изненада за всички деца.

Времетраене: 60мин / 120 мин

Цена: 200лв / 250лв.

Подходящо за: деца 3-11 години

Парти за рожден ден – Тролчетата

Заповядайте и добре дошли в приказният град на Тролчетата. Очакват ви много танци и игри с принцеса Попи (Poppy), надпревара с мрачният гигант Бергенс и още много приключения.

Включва: Аниматор за деца с костюм на тролче, ди джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, тематична балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис честит рожден ден. 

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 3-8 години
 
Цена: 250лв

Парти за детски рожден ден – “Костенурките нинджа”

Готови ли сте за нинджа приключения? Всички обичат Костенурките нинджа, а защо не ги поканите на вашият празник? Специален реквизит, много нинджа игри, тематични предизвикателства и забавления.

Включва: Аниматор за деца с тематичен костюм, ди джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, тематична балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис честит рожден ден. Изненада за всички деца.

Времетраене: 120мин

Цена: 250лв

Minion-Shout-icon-150x150

Можете да добавите ръчно изработена пинята – 40лв

Парти за рожден ден – Градинско водно парти

Лятото вече е тук и ние сме готови с най-щурото градинско водно парти, което сте виждали някога, освен в София, така и в цялата страна. Ще има предизвикателства с водни бомби. Специални игри с гигантски водни оръдия, басейн за зареждане на оръжията и разхлаждане. И още много мокрещи игри, състезания и щуротевини 🙂

Включва: Професионален детски аниматор – водещ, ди джей с професионална озвучителна техника, водни бомби, водни оръдия, надуваем басейн, специален реквизит. Рисуване на лице за всички желаещи, балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис честит рожден ден. Изненада за всички деца.

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 4-10 години

Цена: 280лв

Парти за рожден ден – Ди джей парти

Една истинска дискотека с професионален DJ. Най–новите хитове, най-любимите песни, много шум, танци и забавления.

Включва: Ди джей с професионална озвучителна техника

Времетраене: 60мин / 90мин / 120мин

Подходящо за: 7-15години

Цена: 110лв / 135лв / 150лв

Парти за рожден ден – Футболно парти

Едно парти за истински ценители на футбола. Детско футболно парти може да се направи на наето футболно игрище, частен дом или друго подходящо място, като при необходимост ще осигурим малки вратички за турнира. Организирайте си едно супер забавно дерби с истински футболен мач, други забавни игри, рисуване на лице. А какво е едно футболно дерби, без купа – трофей, за рожденника или медали за всички.

Включва: Детски аниматор с футболен екип, ди джей с професионална озвучителна техника, специален реквизит. Рисуване на лице за всички желаещи, балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис “Честит рожден ден”.

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 5-15 години

Цена: 260лв

Парти за рожден ден с Бъгс Бъни – “Весели Мелодии”

“АААААА к’во става Шефе?” Ако обичате веслите рисунки и зайчето Бъгс Бъни, ако харесвате техния щур начин на забавление, то това ще най-лудото парти за рожден ден, което сте преживели!!! Ще изкачат зайци от всякъде – големи, малки, гладни, бели и сиви. Ще хвърчат моркови, ще се ловят гумени патета а останалото ще оставим изненада 🙂

Включва: Аниматор за детско парти с тематичен костюм, Ди Джей с професионална озвучителна техника, тематичен реквизит и игри. Рисуване на лице за всички желаещи, тематична балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис “Честит рожден ден”. 

Времетраене: 60мин / 120 мин

Цена: 200лв / 250лв.

Подходящо за: деца 3-7 години

Присъединете се към нашия бюлетин

    Изпрати запитване от тук: