PartyAgency

Креативни детски партита

Креативно арт парти

Ако не си падате по танците и шумните празненства и предпочитате тихи игри и занимания. Ние ви предлагаме едно изключително забавно и креативно парти, на което вие и вашите гости ще имате възможност да рисувате, да правите апликации, да изработвате 3D фигурки, да правите шарени солни чаши за спомен и още много щутотии 🙂 . Хващайте четките, моливите и ножиците и се залавяйте за работа. Ще хвърчат хартии, капки боя, усмивки и безброй спомени изработени от самите вас.

Включва: Аниматор, който помага на децата. Тениска подарък + бои за рисуване с ръце, за един страхотен спомен за рожденика от всички гости. Безплатни гипсови фигурки за оцветяване за всички деца, заготовки за оцветяване и изрязване, материали за шарени солни чаши. Допълнителни материали: бои, четки, фулмастри, цветна хартия, стреч хартия, ножици, лепила, тиксо. Украса и надпис „Честит рожден ден“, рисуване на лице за всички желаещи, свещи и фонтан за торта.

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 4-12 години 

Цена:
– без ди джей – 220лв (При над 10 деца + 10лв на дете)


– с ди джей – 330лв

Minion-Shout-icon-150x150

 Добавете: машина за пушек

Мастър Шеф – детско кулинарно парти

Кулинарни шедьоври, стартери, студени предястия, мини сладки, най-добрите коктейли и дори истинска ТОРТА са само част от предизвикателствата пред малките Мастър Шеф кандидати .

Изживейте едно по-различно парти с кисели краставички, хвърчащи навсякъде и пръсти, омазани с вкусен течен шоколад и сметана. Влюбете се в готвенето по най-забавния възможен начин 🙂

Включва: Аниматор – водещ (вариант с и без ди джей с професионална озвучителна техника). Аксесоари и продукти за студено приготвяне, посуда, облекло, украса с цветя от балони и надпис „Честит рожден ден“, рисуване на лице за всички желаещи, свещи и фонтан за торта, изненади за всички деца.

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца от 5 до 15 години 

Цена:
– без ди джей – 230лв (При над 10 деца + 10лв на дете)
– с ди джей – 340лв

Сапунено супер парти

Изработка на сапунчета… звучи ви скучно?… но не е 🙂 Ако ви кажем, че първо трябва да се състезавате и да се преборите за най-интересните декорации? Или, че ще трябва да се съревновавате за най-красивите формички за сапун, които да използвате след това? И, че ще има дори мини сувенири и стикери, които да вградите в шарените сапунчета?

Включва: Аниматор – водещ. Игри, състезания и предизвикателства.
Всичко необходимо за приготвяне на шантави, забавни и красиви сапунчета. Рисуване на лице за всички желаещи, балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис Честит Рожден Ден. 

Времетраене: 120мин

Подходящо за: деца 5-12 години
 
Цена:
– без ди джей – 230лв (При над 10 деца + 10лв на дете)
– с ди джей – 340лв
Minion-Shout-icon-150x150
Можете да добавите: машина за сапунени балончета

 

Присъединете се към нашия бюлетин

    Изпрати запитване от тук: