• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Креативно арт парти

   

  Ако не си падате по танците и шумните празненства и предпочитате тихи игри и занимания. Ние ви предлагаме едно изключително забавно и креативно парти, на което вие и вашите гости ще имате възможност да рисувате, да правите апликации, да изработвате 3D фигурки, да правите шарени солни чаши за спомен и още много щутотии 🙂 . Хващайте четките, моливите и ножиците и се залавяйте за работа. Ще хвърчат хартии, капки боя, усмивки и безброй спомени изработени от самите вас.

  Включва: Аниматор, който помага на децата. Тениска подарък + бои за рисуване с ръце, за един страхотен спомен за рожденика от всички гости. Безплатни гипсови фигурки за оцветяване за всички деца, заготовки за оцветяване и изрязване, материали за шарени солни чаши. Допълнителни материали: бои, четки, фулмастри, цветна хартия, стреч хартия, ножици, лепила, тиксо. Украса и надпис „Честит рожден ден“, рисуване на лице за всички желаещи, свещи и фонтан за торта.

  Времетраене: 120мин

  Подходящо за: деца 4-12 години 

  Цена:
  – без ди джей – 155лв (При над 10 деца + 5лв на дете)
  – с ди джей – 235лв

  Добавете: машина за пушек

  арт парти

   

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode