• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Парти за рожден ден – Водно парти на басейн

   

  Готови ли сте за партито на партитата??? Най-лятното и свежо парти създавано някога сега може да бъде на вашият рожден ден – Водно парти на басейн.

  В един горещ летен ден, група специално обучени морски тюлени ще се гмуркат за да търсят съкровища, ще се състезават с канута или лодки, ще изпълняват специални задачи, поставени им от командира на забавлението. И още – стрелба с водни оръдия, водни състезания с надуваеми дюшеци и водни топки, много усмивки, забавления и игри ви очакват на нашето грандиозно водно парти на басейн.

  Включва: Аниматор – водещ, ди джей с професионална озвучителна техника, състезания с канута или лодки, надуваеми дюшеци, водни оръдия и още специален реквизит. Рисуване на лице за всички желаещи, балонена украса, свещи и фонтан за торта, надпис честит рожден ден. 

  Времетраене: 120мин

  Подходящо за: деца 4-10 години

  Цена: 240лв

  vodno parti na basein

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode