• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Парти за рожден ден – “Тийн дискотека”

   

  Ако вашето дете е вече голямо за детско парти с приказен герой и искатенещо по-различно, по-нестандартно и детско парти изцяло в духа и интересите на рожденника – парти Тийн дискотека е точно за вас. Аниматора идва подготвен с реквизит за различни игри, според възрастта на децата, а DJ-я ще се съобрази с нагласите, които се очертават на партито. Ако искат игри – ще имат игри, ако искат да танцуват – ще танцуват, ако им се пее – микрофона е техен.

  Включва: Ди джей с професионална озвучителна техника, детски аниматор, свещи и фонтан за торта, рисуване на лице за всички желаещи, забавни игри и много танци с най-новата и модерна музика. Украса от цветя от балони и надпис “Честит рожден ден”.

  Времетраене: 120 мин

  Подходящо за: деца 6-14 години

  Цена: 170лв

  Добавете: машина за сняг, машина за пушек

   

  аниматори софия

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode