• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Парти идеи и съвети за деца от 6 до 8 години

  Това е една чудесна възраст за парти за рожден ден, тъй като децата могат да играят без много надзор и обожават да се веселят със своите връсници. Ето няколко парти идеи и практически съвети за да проведете сами перфектното парти.

  Предизвикателство за родителите е да държат парти групата да не стане толкова голяма, че да е неконтролируема. Ако ще разчитате на собствените си сили е добре да ограничите присъстващите на до 10 деца. Ако ще използвате услугите на професионален аниматор за деца групата може да бъде и двойно по-голяма. Колективните игри и разделянето на отбори държат вниманието на всички и групата е сплотена около една идея. Изпитанието при големите групи е осигуряването на място. Мероприятието може да се проведе на много места за детско парти – в самото училище, във физкултурният салон, сладкарница или пицария, дори и една боулинг зала може да е добър домакин за шумните деца.

  Друг належащ въпрос е дали да поканите деца от един пол или ще има и момичета, и момчета. Ще откриете, че смесването на половете ще доведе до разделяне на групи, което е съвсем нормално, предвид различните интереси. Ако се придържате към единия пол групата може да е по-малка и ще бъде по-лесно контролируема и забавлявана.

  Не забравяйте да ограничите времето за парти. Два или максимум три часа са напълно достатъчни. Децата в тази възраст вече имат изградени навици от училище и детската градина, така, че трябва да сте сигурни, че всички знаят точно какво могат и какво не могат да правят във вашият дом.

  Децата между 6 и 8 години започват да стават придирчиви към храната. Добре е да подготвите специално направени неща за хапване, но не прекарвайте безброй часове в кухнята за подготовка на гурме закуски. Винаги има шанс децата да харесат повече купените парти сладки и да останете разочаровани. (вижте статията Детско парти със здравословна храна?)

  Изпитаните и групови игри работят добре за тази възрастова група. Например играта на сляпа баба. Такива игри ви позволяват да раздавате малки награди за поддържане интереса на децата и да останат ангажирани в целия процес. Ако планирате да раздавате повече подобни лакомства за награди е препоръчително да осигурите торбички за всяко дете, за да може да си отнесат завоеванията вкъщи.

   

  Тематични партита (парти със сценарии) за деца между 6 и 8 години:

  Диско парти – при по-големите деца това е доста актуална тема. Препоръчителното време за провеждане на такова парти е началото на вечерта, а не следобяд. Убедете се, че имате достатъчно място за танци за всички деца.

  Градинско парти – тичане, скачане, надбягване с чували и още много изморителни игри. Ако не разполагате с къща с двор можете спокойно да съберете децата в близкия парк. Подгответе малко повече лакомства за любопитните преминаващи деца 🙂

  Креативно арт парти – С вестници, цветна хартия, малко лепило и много въображение можете да “впрегнете” всички деца в изработването на импровизирани костюми, а моделите могат да дефилират и обират овациите.

  Спортно парти – можете да помолите гостите да идват облечени в импровизирани екипи на любимия си спорт. Организирайте игри в двора – мини голф, волейбол или да направите препятствия с кутии. Всеки гост може да покаже по някой номер от любимия си спорт.

  Драконско парти – спомнете си старите приказки и легендите за драконите. Раздайте роли предварително или оставете на възможностите и въображението на гостите дали да дойдат като рицари, дракони или дами. Можете да подготвите няколко меча и рокли.

   

  Вижте всички предложения за тематични партита със сценарии.

   

   

  Няма коментари

  Оставете коментар

  *

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние порастнахме още…

  тиймбилдинг
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • …и станахме още по-добри…

  аниматори за хотели
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • …за да ви дадем КРИЛЕ!

  вашите специални събития

 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode