Първия рожден ден е важно събитие в живота на вашето дете и за това е важно да се празнува. Вашето бебече няма да си спомня партито за първия си рожден ден, но ще дойде етап от живота му, когато ще е важно да знае, че е имало празненство. Празникът е същото токова важен за вас като родители и за всички приятели и роднини, които ще присъстват много години напред в живота да детето ви.

Всеки ден от живота трябва да бъде време за празнуване. И все пак първото парти за рожден ден на вашето бебе е уникален и трябва да се празнува по съответния начин. Помислете за това, че преди една година това единствено и неповторимо съкровище се е появило във вашия свят. Разбира се, че на една година бебета не изглежда да разбират какво точно се случва, но все пак това е време за празнуване. Това е събитие, към което може да се върнете след години. Празникът е, колкото за вашите постижения в живота на бебето ви, толкова и за постиженията на бебето ви в развитието му.

 

Ето някои идеи, които ще ви помогнат в организирането на първо парти за рожден ден на вашето слънчице:

 

  1. Предварително решете дали искате тематично парти за рожден ден. Тематичния рожден ден прави пазаруването, планирането и украсата много по-лесни. Темата ще донесе хармония в цялата атмосфера. Можете да изберете някое и от нашите предложения

Бебешко парти за рожден ден за момиче:

– Розово-златно бебешко парти за рожден ден

– Мини Маус бебешко парти за рожден ден

– Моето Слънчице бебешко парти за рожден ден

– Пчеличката Мая бебешко парти за рожден ден

– Малка Калинка бебешко парти за рожден ден

Бебешко парти за рожден ден за момче:

– Синьо бебешко парти за рожден ден

– Мики Маус бебешко парти за рожден ден

– Моряшко бебешко парти за рожден ден

Футболно бебешко парти за рожден ден

– Сафари в джунглата бебешко парти за рожден ден

 

  1. Часа на партито – хубаво е да е съобразено с навиците на вашето бебе. Добре е неговото тържество да се организира през деня, когато то е най-активно.

 

  1. Гостите – така или иначе вашето мъниче не може да играе все още с други деца. Едва ли ще издържи будно цялото празненство и най-вече, ще иска през повечето време вниманието ви. Добре е поканените да са близки приятели и роднини, които наистина се вълнуват от това тържество.

 

  1. Забавление за гостите – можете да наемете аниматор, който да се грижи за детската чат от гостите. Професионалния аниматор е много ценна добавка към празненството и може да го направи незабравимо. Така и най- малките ще се забавляват, а големите ще празнуват необезпокоявани. Друг вариант е да измислите и организирате игри, които ще са подходящи за малки и за големи. Така всички ще се забавляват заедно.

 

  1. Покани – можете да разпратите предварително тематични покани до всички гости.

 

  1. Не забравяйте да снимате. Ако искате изцяло да се отдадете на празненството може да си наемете професионален фотограф, който да се грижи за увековечаването на този вълнуващ първи рожден ден.

 

  1. Храната!!! Тя трябва да бъде съобразена, както с най-малките гости, така и с възрастните. Всеки един трябва да бъде доволен. Децата никога няма да откажат парче пица и сок, а възрастните не биха отказали някое плато с хапки и домашно приготвен пунш. Можете да сервирате тарталети, парче торта или да направите/поръчате торта, която да съответства на избраната тема за рожден ден.

 

За финал ще добавим, че каквото и парти да организирате за първия рожден ден на вашето малко съкровище, то ще бъде вълнуващо и незабравимо. Ако искате да добавите повече идеи и разнообразие не се колебайте да се свържете с нашите професионалисти дори и само за съвет и консултация.