• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Tийм билдинг събития

  За повече информация – посетете нашият отдел тиймбилдинги.

  Всяка компания има нужда от сплотен и мотивиран екип, а един от най-подходящите начини за постигане на това е чрез регулярни тийм билдинги. Впускате се в различни приключения, виждате “другата страна” на колегите, срещате се с колеги от други градове. Един чудесен шанс и мениджърите, да покажат, че не са само изискващи и строги, а с усмивка и настроение могат да понесат няколко счупени яйца върху себе си, заедно с целия отбор.

  Тийм билдинг събитията съчетават различни мероприятия, специално подбрани от нашият екип, така, че да е са най-подходящи за съответния колектив. Ние обръщаме голямо внимание на това дали екипа е нов и дали хората се познават. Какви са предпочитанията на колектива, какви тийм билдинги са провеждани до сега. Нашата цел е да направим нещо, което е точно по ваша мярка и точно за служителите на вашата фирма, а крайният резултат да бъде “УАУ” – едно събитие, за което ще се говори дълго в офиса.

  Истинско сплотяване на колектива – как – Ние анализираме внимателно структурата и отношенията в екипа на вашата фирма. Специалистите ни по социални отношения и психология препоръчват програма от занимания, съобразени с подадените параметри. Подобряване на комуникацията, доверието, работата в екип, личните отношения могат да се постигат по различни пътища за различните организации. За едни е най-подходящо въвличането в голяма отборна игра с ниски нива на стратегия и разпределяне на задачите. За други би била най-полезна програма с наглед малки игри с контурни условия – нужда от анализ на условията, измисляне и избиране на най-подходящия начин за победа. Бърза стендъп дискусия след всяка игра показва наяве личностните характеристики на всеки, в какво той е добър, анализират се допуснатите грешки и екипа сам достига до изводите как може да бъде по-добрият отбор.

  Имаме богат опит и десетки варианти – Както вече стана дума, ние задълбочено изследваме вашият екип. Точно затова имаме формално регламентирани пакети, защото нашата цел е да правим най-подходящият пакет игри за вас и целите на вашият тийм билдинг. Разполагаме с десетки варианти –  еднолична надпревара, отборни предизвикателства, стрелба с лък, пейнтбол турнир, логически или тактически игри, ден на стратегиите или водно парти с каяци и водни оръдия, креативни и арт занимания, а защо не и класическото замеряне с яйца (бас ловя, че не сте го правили напоследък) 🙂

   

  Ако искате едно истинско забавление – ние сме вашият партньор!

  Ние можем да направим от всяко събиране – събитие!

   

   За повече информация – посетете нашият отдел тиймбилдинги.

   

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode