Организирането на парти за детски рожден ден е забавно и възрастните, независимо дали са родители или не, често са гости на тези партита. Изненадващо трудни се оказват храната и забавленията, които може да занимават, и малки, и големи едновремнно. Но с малко планиране предварително можете да го направите незабравимо за всички.

1. Използвайте творчество и креативност при приготвянето на храната и напитките и също така имайте през цялото време едно на ум за всички гости, които ще присъстват. Вместо натурални сокчета в кутии можете да направите цветен и вкусен пунш. Изсипете сода в купа, прибавете малко замразени плодове и разбъркайте добре. Можете да сервирате на децата в забавни цветни чаши със сламка, а на възрастните в пластмасови или стъклени чаши. За храната най-добрия избор би бил плата с хапки. За децата можете да направите малки санвичи във весели форми на любими анимационни герои, а за възрастните вариант за порастнали – пушена сьомга, крема сирена или плодове със сирене.

2. Планирането на игри и за двете възрастови групи е най-лесната част. Организирането на детски игри и забавни активитети за възрастни е наистина забавно. Просто помислете за тълпата и възрастовата граница на децата и измислете игри, в които биха могли да се включат и най-малките, но би било забавно и за възрастните.

3. Информирайте родителите за тематиката и храната на партито: все пак в днешно време има какви ли не алергии, някои родители не жалят децата им да ядат прекалено много захар, за това е хубаво на уведомите родителите за менюто. Това ще спомогне за сигурноста на празника и ще предотврати излични неприятни емоции.

4. Торбички за спомен от домакина. Торбичките със символични подаръчета за гостите са страхотно нещо, с което можете да изпратите децата вкъщи. Но признайте си – дори и вие бихте искали да получите нещо, с което да се приберете вкъщи! Е, благодарете на вашите гости, че са ви уважали на празника, като изпратите и малки и големи с торбички за спомен от домакина, дори и в тях да има нещо простичко, като ароматна свещ или домашно приготвени мъфини. Добавете и малко творчество – сатенена панделка, смешна снимка или нещо друго, което ви хрумне. Добавяването на “благодаря” при подаряването също е подходящо.

И за финал: ако имате предвид абсолютно всички гости при планирането на партито за рождения ден на вашето дете, то събитието ще бъде забавно и запомнящо се от всички присъстващи. Най-страхотните тържества са тези, на които всички се забавляват и са заедно. Не само детето ви ще се наслади на партито си за рождения ден, но и останалите присъстващи. И разбира се, ако не можете да се справите сами винаги може да се обадите на профисионалисти които да ви помогнат в организирането.

Ние от парти агенция ЖиВ ентъртеймънт сме винаги готови за купони 🙂