Чакайте да ви кажа – Коледните партита за деца са супер забава! Всички ги очакват с нетърпение, всичко е вълшебно, навън плахо падат снежинки, има аромат на сладкиши и уютна топлина. Партитата с дядо Коледа са едни от най-забавните и най-пищните партита. Те са великолепен момент от годината, на които обръщаме наистина специално внимание. 

Да започнем отзад напред
Трябва ли ни детско коледно парти?

ДА! Дори и да не сте дете ви трябва детско коледно парти. Ако сте фирма, една такава инвестиция би повишила вашият имидж първо сред сегашните служители, второ пред потенциалните служители, които бихте искали да привлечете, като добавите и коледно парти към пакета социални придобивки, които предлагате. И не на последно място – ще си осигурите по-професионално и социално отговорно лице пред вашите партньори и конкуренти.

Вероятно ще кажете – “добре, но ще ми излезе поне една шапка с пари“… и ще сгрешите. Цените за нашите детски коледни партита започват от 240лв с всичко включено за едно забавление, като ще доведем дори и самият дядо Коледа. Ако бюджета ви позволява -надграждането е почти безгранично – допълнителни аниматори, фокусници, машина за сняг, машина за захарен памук, пуканки, пиняти, осветление, професионален фотограф, подаръци за деца, зала под наем са само част от опциите, с които да обогатите коледното изживяване.

Коледните партита за деца са подходящи за детски градини и дори за началните класове в училище… та кой не обича подаръци или поне снимка с дядо Коледа и Снежанка в календари за цялата рода. Добавяме търговските обекти – подарете на вашите посетители и клиенти дядо Коледа и Снежанка за няколко часа, а селфитата с вашият магазин като фон, които ще залеят социалните мрежи, са задължителни. Коледното парти е подходящо дори за тесни приятелски кръгове. Съберете любими приятели с деца, резервирайте малко квартално ресторантче, а ние ще донесем всички забавления и коледен дух при вас.

 

Що е то Коледно парти за деца?

След като сте резервирали коледен екип за конкретен ден и час, се заемате с осигуяряването на коледните сладки, захарните бастунчета и греяното вино за родителите, но какво става при нас? Завъртат се едни колелца, присвятват няколко лампички, излиза кълбенце дим и приготовленията за вашето парти започват…

Екип сръчни джуджета внимателно преценяват колко деца ще присъстват на партито, на каква възраст са, къде ще е партито и на база на това, преценяват какви игри, забавления и състезания биха били най-подходящи за вашето парти. В уреченият ден, пристига нашият екип джуджета, Снежанки, дядо Коледовци, ди джеи мъкнещи тонколони и дори няколко елфа. 

 

И НЕКА ПАРТИТО ЗАПОЧНЕ!

Игри, състезания, предизвикателства, дошли директно от Лапландия, танци и забаления, карат минутите до най-очаквания момент да минават неусетно. И ето го и НЕГО! ДЯДО КОЛЕДА! Всички го очакваме с нетърпение, той ще обърне внимание на всяко едно дете, ще си направите снимка за спомен, а послушните деца ще получат дори и подарък (шегуваме се… за всички има подаръци) 🙂

Както виждате всички деца, малки, не толкова малки, порастнали и не толкова порастнали имат нужда от един дядо Коледа за Коледа. А ние от парти агенция ЖиВ ентъртеймънт можем да го осигурим освен за детски, така и фирмени коледни партита за възрастни но и във вашият дом, специално за вас!