Публикуваме дългоочакваната втора част и продължение на статията – 21 забавления за децата през зимата – част 1

8. Диамантени уикенди
Знаете, че два еднакви диаманта не съществуват. Направете едномесечен маратон с диамантени и неповторими уикенди. Тематичен уикенд – джурасик парк, пиратски и т.н. Малки тематични игри (или може би цяло детско парти) , направете тематични кексчета, изработка на накити и т.н. Повярвайте – много е забавно след това да носите супергеройския амулет под ризата в офиса.

9. Изживейте стари спомени
Разгледайте старите албуми и видео. Направете нови снимки и видеа, имитиращи старите. Забавлението ще е максимално, а стиска ли ви да качите новите снимки във фейсбук?
детско парти
10. Голямото печене
Уикенд на тортите, бисквитите, мъфините и сладкишите. Направете всичко сами вкъщи и включете цялото семейство.

11. Сортирай и дари
Докато времето е студено можете да използвате домашния уют и почивните дни на уикенда. Ние знаем, че вие пазите онези рокли от училище “в случай, че чарлстона отново стане модерен”, а мъжът ви има поне 18 пуловера, които никога не са обличани, но стоят от години, защото са подарък от тъщата за Коледа. Извадете ги! Не, не се помайвайте, извадете ги, извадете всичко – дрехи и играчки. Преценете какво няма да се използва повече, сортирайте и опаковайте за дарение. В неделният ден го дават да е хубаво – направете семейна разходка, с която ще дадете един добър пример за децата си.

12. Върнете лято с барбекюfamily_memories_bbq
Вкусът на лятото не е само диня и мастика 🙂 Със сигурност на близо има парк с обособени места за барбекю. Един хубав огън, сгъваеми столчета и маса, малко домашна лимонада и ароматно барбекю. Закритото барбекю също е опция. Мммммммммммм 🙂

13. Почети ни
Нека всеки вземе любимата си книга или учебник и прочете на глас най-интересната част от нея. Ако обичате да експериментиратe или този вариант ви се стори скучен, пробвайте следното – всеки да прочита по едно изречение от неговата книга, като следващия се включва, все едно разказа продължава. Смешни каламбури и небивали истории ви очакват.

14. Чорапен волейбол
Това е игра, за която всяка парти агенция би ви завидяла. Разчистете голямата стая, надуйте няколко балона, опънете въже и започвайте! Това е чорапен волейбол, където използването на ръце е абсолютно забранено  🙂

Продължавайте да наминавате от тук.
Оставили сме най-интересното за част 3 😉