Та-даааааа, ето и финала на статията ни 21 забавления за децата през зимата
вижте:
21 забавления за децата през зимата – част 1
21 забавления за децата през зимата – част 2

15. Да танцуваме
Усилете музиката и се развихрете вритъма на танца. Съседите ще са благодарни да послушат един час хубава музика. Пруглушете осветлението и се редувайте да избирате песни. Друг вариант е да си направите танцова вечер, с разучаване на нови движения. Има много клипчета в интернет – хора, танго, валс… все има нещо за научаване  🙂

16. Филмов фестивал
Запознайте децата с Чарли Чаплин или се редувайте в избора на филми. Ето ви един страхотен семеен уикенд.

17. Вашата лична пиеса
Поканете няколко приятели на вашите дена и им дайте подръчни материали. В зависимост от възрастта, можете да им доверите също платове и пособия за шиене, както и повече време. Това, но в по-съкратен вариант го има включено в едно от нашите детски партита за рожден ден и повярвайте, получават се шедьоври. То е любов, то е раздяла, рев… като цяло не забравяйте да снимате  🙂

18. Семейна песен
Пиано, барабан, китара… ? Все ще извадите някой инструмент от скрина. Ако ли не – използвайте мелодия на любима песен и съчинете ваш текст. Воала – получавате семеен химн, който никой никога няма да забрави.

19. Малки фокусници
фокусникИма достатъчно видеа с трикове. Достатъчно ловки ли са вашите пръсти или вашето дете ще ви надмине. Изберете си фокус и на края на деня направяте истински спектакъл. Пуканките са задължителни.

20. Родословно дърво
Вашите деца са достатъчно големи и въпросите идват… Какъв е бил дядо? Прадядо участвал ли е във войната? От къде произлиза нашата фамилия? Посетете някой далечен роднина, който не сте виждали отдавна… Постарайте се и повярвайте след години ще ни благодарите.

21. Ръкоделие
Научете се да плетете на една кука… или на две… или на четири… или да шиете гоблен. Нещичко различно само за два дни. Ако успеете да завършите някой шал, винаги можете да го подарите на някой, който има нужда в идващите студени месеци.

А ние? Ние сме най-яката парти агенция, нали  🙂