• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  21 забавления за децата през зимата – част 1

  Наближават зимните месеци, а с тях лошото време и зимната ваканция. След всички лудорий, море, пясък и борови иглички се задава дълъг период обуславен предимно от скука за по-малките деца. За вас, ние от парти агенция ЖиВ ентъртеймънт, сме подбрали 21 страхотни идеи за забавления както навън, така и вкъщи.

  Понякога просто трябва да се измъкнете навън, дори и когато е студено. Етоняколко интересни идеи, с които ще ви помогнем да се съсредоточите върху нещо друго, освен лошото време.

  1. Рицари на снежната крепостparti agencia
  С помощта на подходящи правоъгълни формички за пясък, направете добре пресовани тухлички от сняг. С тях лесно можете да построите крепостна стена,която да украсите с ледени висулки и нека играта започне  🙂

  2. Снежни картини
  Шише пълно с вода и няколко капки хранителен оцветител може да превърне всеки в изкусен творец. Разполагате с най-голямото платно на света – снега. Тичайте навън и направете най-голямата, пъстра и красива картина зад блока. Това не изключва задължителните “ангелчета” в снега, след добре свършената работа.

  3. Лов на съкровища
  Това предизвикателство за малки и големи освен, че никога няма да остарее, а става все по-забавно и по-забавно. Скрийте кутий на няколко места в двора или близкия парк, така, че всяка кутия да води към следващата с малка подсказка. Разбира се не забравяйте да напълните последната кутия с лакомства, бонбони, неонови пръчици и стикери на птици, които зимуват при нас.

  4. Доброволец
  За по-големите  можеда се окаже наистина ценно, да се сблъскат с доброволческата работа – включете децата в някоя акция или просто идете заедно веднъж месечно, да помогнете внякоя социална кухня (в София има такава, всяка неделя, в кв. Дружба 2 – Св. пророк Илия). Децата се чувстват добре, като знаят, че помагат на някой, който няма къде да отиде и който наистина оценява купичка топла храна в стиденият ден.

  5. Домашен къмпинг
  Палатка и спални чували в хола. Една вечер със страшни истории на фона на малката светлинка от прожектора, както и нощувка на земята на никого не са навредили. Бъдете сигурни, че тази вечер ще бъде разказвана дълго напред на приятелите, особено ако я гарнирате с наденички, бисквити и мини бонбони.

  6. Всички ЗАЕДНО
  Игри с продължение… как по друг начин да наречем сглобяването на пъзел от 1000 части?

  cooking-with-children

  7. Настолни игри
  Нека тази вечер отделим цялото време за децата. Монополи, карти, не се сърди човече – оставете ги да се редуват при избора на игра.

   

  Очаквайте продължение – скоро  🙂

  bc51212689b440e1c106f64805da66deА, ако междувременно някой от малките сладури има рожден ден – не се колебайте да ни се обадите, за да пренесем при вас някое феноменално детско парти за рожден ден.

   

  Вижте:
  21 забавления за децата през зимата – част 2
  21 забавления за децата през зимата – част 3

  Няма коментари

  Оставете коментар

  *

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode