• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  40 игри и забавни активности за вас вашите деца

   

  ЧАСТ 1

  Знаете детските музеи наизуст, обиколили сте всички търговски молове и сте научили всички детски филмчета, заедно с песните и хореографията им? Ние от парти агенция ЖиВ ентъртеймънт Ви предоставяме 40 идеи за занимание с Вашите деца вкъщи, които освен, че са забавни, са и образователни.

  1. parti agenciqРодословно дърво с пръсти – нарисувайте или отпечатайте дърво и направете короната му с отпечатъците на Вашите пръсти, като отбележете всички роднини.

    

  2. parti agenciaХартиени гривни – занимание 2в1 всъщност си е направо 3в1. Първо нарисувайте върху лист различни форми и цветове, а след като изсъхне листа се разрязва на ленти и накрая ги сгънете в последователен ред, така че да се получи гривна. Вижте как на линка.

    

  3. Вълшебна градина – позволете на децата си да се включат в този причудлив проект и вижте как въображението им заиграва. Имате нужда от една саксия, малко пръст, едно-две растения, камъчета или миди за декорация. Може и да посеете семенца и да чакате растението да поникне. Не забравяйте и брокат, за да стане вълшебството 🙂

   detsko parti

  4. animator sofiaАвио училище – хартиените самолети са идеални за деца. Просто сгънете и оставете въображението си да лети. Можете да поставите кламер във връхчето на самолета, за по-добро летене, а една вълшебна фея ни спомена, че оцветените самолети са още по-бързи. Увеличете предизвикателството като направите няколко картонени цели, през които самолетите да преминават.

    

  5. animatoriГъби бомбандировачи – страхотно водно забавление в парка или на двора, което ще измести водните балони и синините с усмивки и смях. Нарежете няколко цветни гъби за баня на тънки ивици и стегнете с ластик в средата. Напълнете кофа с вода и нека водната битка може да започне.

    

  6. Кукла бухал – една пластмасова чаша, хартия, отпечатък от ръцете и чудото става. Вижте подробности на линка.

   rojden den

  7. Скални рисунки (комикс от камъни) – една страхотна идея за творчество и въображение. Пресъздайте вече позната приказка или измислете нова с изображенията, които сами си нарисувате върху камъните.

    

  8. parti za decaОригами жабки – когато забавлението при сгъването на жабките приключи, направете трасе или цел, за да видите коя жабка скача най-далеч или коя ще събори най-много хартиени мишени. Ето как да сгънете хартията, за да получите жабка.

    

  9. parti agencia sofiaДизайнери – вземете стара едноцветна тениска. С текстилна боя може да направите свой собствен дизайн – отпечатък от ръцете на цялото семейство, изписване на любимия футболен отбор или друго. След като изсъхне боята изгладете с ютия и имате чисто нова и супер забавна тениска.

    

  10. Бижутерия – направете прекрасни колиета, обеци и гривни от макарони. Вземете от супермаркета различни форми паста с дупка. С бои ги оцветете в пъстри нюанси и след като изсъхнат ги нанижете на ластична корда.

  Споделете с нас, как се забавлявате вкъщи и кои игри са най-любими на вашите деца? 🙂

  Няма коментари

  Оставете коментар

  *

 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode