ЧАСТ 1

Знаете детските музеи наизуст, обиколили сте всички търговски молове и сте научили всички детски филмчета, заедно с песните и хореографията им? Ние от парти агенция ЖиВ ентъртеймънт Ви предоставяме 40 идеи за занимание с Вашите деца вкъщи, които освен, че са забавни, са и образователни.

 1. parti agenciqРодословно дърво с пръсти – нарисувайте или отпечатайте дърво и направете короната му с отпечатъците на Вашите пръсти, като отбележете всички роднини.

   

 2. parti agenciaХартиени гривни – занимание 2в1 всъщност си е направо 3в1. Първо нарисувайте върху лист различни форми и цветове, а след като изсъхне листа се разрязва на ленти и накрая ги сгънете в последователен ред, така че да се получи гривна. Вижте как на линка.

   

 3. Вълшебна градина – позволете на децата си да се включат в този причудлив проект и вижте как въображението им заиграва. Имате нужда от една саксия, малко пръст, едно-две растения, камъчета или миди за декорация. Може и да посеете семенца и да чакате растението да поникне. Не забравяйте и брокат, за да стане вълшебството 🙂

  detsko parti

 4. animator sofiaАвио училище – хартиените самолети са идеални за деца. Просто сгънете и оставете въображението си да лети. Можете да поставите кламер във връхчето на самолета, за по-добро летене, а една вълшебна фея ни спомена, че оцветените самолети са още по-бързи. Увеличете предизвикателството като направите няколко картонени цели, през които самолетите да преминават.

   

 5. animatoriГъби бомбандировачи – страхотно водно забавление в парка или на двора, което ще измести водните балони и синините с усмивки и смях. Нарежете няколко цветни гъби за баня на тънки ивици и стегнете с ластик в средата. Напълнете кофа с вода и нека водната битка може да започне.

   

 6. Кукла бухал – една пластмасова чаша, хартия, отпечатък от ръцете и чудото става. Вижте подробности на линка.

  rojden den

 7. Скални рисунки (комикс от камъни) – една страхотна идея за творчество и въображение. Пресъздайте вече позната приказка или измислете нова с изображенията, които сами си нарисувате върху камъните.

   

 8. parti za decaОригами жабки – когато забавлението при сгъването на жабките приключи, направете трасе или цел, за да видите коя жабка скача най-далеч или коя ще събори най-много хартиени мишени. Ето как да сгънете хартията, за да получите жабка.

   

 9. parti agencia sofiaДизайнери – вземете стара едноцветна тениска. С текстилна боя може да направите свой собствен дизайн – отпечатък от ръцете на цялото семейство, изписване на любимия футболен отбор или друго. След като изсъхне боята изгладете с ютия и имате чисто нова и супер забавна тениска.

   

 10. Бижутерия – направете прекрасни колиета, обеци и гривни от макарони. Вземете от супермаркета различни форми паста с дупка. С бои ги оцветете в пъстри нюанси и след като изсъхнат ги нанижете на ластична корда.

Споделете с нас, как се забавлявате вкъщи и кои игри са най-любими на вашите деца? 🙂