След нашите 10 стъпки за перфектното детско парти ви предлагаме и няколко съвета за парти за детски рожден ден или друго парти.

1. Изберете тема на партито

Това може да е символ, дейност, цвят, приказен герой, животно или каквото друго се сетите. Парти зоопарк, еколози, жирафско парти, парти замръзналото кралство, миньонско парти, парти маскарад или с рисувани лица… развихрете въображението си.

 

2. Добавете щипка “специално за теб”

Направете сами торта или изработете част от декорацията, сандвичи в интересна форма – направете нещо специално от вас. Всеки може да купи неща от магазина. Вашите деца може да не помнят какво точно сте направили сред цялата суматоха, но ще запомнят какви усилия сте положили предварително за да направите тяхното парти специално.

3. Имайте сценарий

Вие не можете да планирате всяка секунда на детския рожден ден, но е добре да имате план с какво можете да привлечете вниманието на децата към някоя игра. Бъдете гъвкави и изобретателни, когато купона е във вихъра си.

4. Планирането на занимания за всички

Организиране на караоке, настолни игри, украсяване на тарталети, рисуване, изрязване на фигурки, модно парти с дрехи от шарена хартия. А защо не организирате мини цирк в задния двор – импровизирани игри, няколко тави обвити с шарена хартия, стиропорени топчета ще свършат чудесна работа.

5. Снимайте много

Снимайте постоянно. Ще хванете изражения и усмивки, които не сте забелязали в бързината. Не карайте децата да позират – снимайте ги докато се смеят, скачат, бягат и играят. Защо да не изпратите снимките на мейл-а на всички присъстващи или да отпечатате обща снимка за всеки присъстващ?