• Парти агенция - София - ЖиВ ентъртеймънт ЕООД тематични партита, партита за рожден ден, парти с приказни герои, тийм билдинги. Организиране на парти във вашият дом или на наети места, анимация за деца на вашите фирмени мероприятия... И още - украса, ди джей, фото и видео заснемане. Професионални аниматори с дългогодишен опит за незабравимо парти изживяване

  ЖиВ ентъртеймънт

  Детско Хелоуин парти
  –> зомби апокалипсис <–

   

  helovinas_08Уважаеми дами и господа! Моля, посрещнете на сцената невероятното, шантавото, забавното неповторимото…
  кралят на партита!

  Детско Хелоуин парти

  Добре дошли в най-новото ни Хелоуин парти за деца, където основната ни мисия ще бъде да пробразим всички присъстващи в зомбита и да усетим какво е да си в кожата на чудовище.

  Приготвили сме ви специални зомби предизвикателства, през които все отбор трябва да премине, за да достигне до триумфалната победа. Кои ще са най-смелите, кои ще са зомби победителите, ще покаже само вашата бързина и сръчност. А накрая, разбира се няма да останем и без традиционната ни хелоуин дискотека.

  855ef1a0925f24a8c8208ab1552f451dИзваждайте костюмите, перуките и зъбите, за да се забавляваме, защото ви очаква поредното оригинално хелоуин парти от парти агенция ЖиВ ентъртеймънт. Не пропускайте новият ни сценарии, защото изживяването ще е само тази година.

   

  Включва: Аниматор (вещица, пират, призрак или чудовище) + Ди Джей. Тематични игри, разработени специално за от парти агенция ЖиВ ентъртеймънт, състезания и предизвикателства, танци, рисуване на лице и още много забавления.

  Времетраене: 120мин.bat-160

  Цена: 190лв
  (при повече от 20 деца, препоръчваме включване на втори аниматор, за да бъде партито добре организирано и пълноценно. Цена за втори аниматор за 120мин – +65лв)

  Подходящо за: деца от 2-14 години / училища и детски градини
   

  Опции:
  – фотограф + 75лв/60мин или 90лв/120мин.
  балони с хелий
  допълнителна украса
  изтегли безплатен хелоуин плакат

  helouin parti
   
   

   
 • Ние сме коледният дух на България 2014, 2015, 2017, 2018

  diado koleda v bulgaria
 • Ние сме българското Шоу Нептун – Cacao Beach

  Нептун шоу България
 • Ние сме премиерата Star Wars – Силата се пробужда

  Междузвездни войни - Силата се пробужда
 • Обратна връзка и публикации от нашите страхотни клиенти

 • Вземи лесно визитка

  qrcodeqrcode